Sigur pe drum

Marca și consumul nu mai sunt de ajuns!

Fii la modă cu o mașină sigură pe drum!

Fii la modă cu o mașină sigură pe drum!

Despre Sigur pe drum

De la primul autoturism reparat ce a ieșit pe poarta atelierului nostru în urmă cu 7 ani, am avut în vedere siguranța înainte de toate. De atunci și până astăzi nu am returnat o mașină proprietarului, decât dacă am fost convinși că este sigură pentru utilizare din toate privințele.

Astăzi întâlnim pe străzi un parc auto extrem de divers. Mulți șoferi aleg autovehicule la mâna a doua, încercând să obțină cea mai bună afacere. Le dăm dreptate cu privire la faptul că unele modele mai vechi au o construcție mai rezistentă decât cele din prezent, însă dacă istoricul mașinii nu le este cunoscut există o mare incertitudine în privința siguranței pasagerilor. Prin urmare, noi spunem că astăzi nu mai e la modă să ai o mașină germană sau care pur și simplu consumă puțin, ci trebuie să ai o mașină sigură, indiferent de marcă sau an de fabricație.

Certificare reală

La fiecare vizită de rutină la service-ul TEDDE AUTO, mașina ta va fi verificată atent pe baza unui checklist care atinge toate aspectele vitale pentru siguranța șoferului și pasagerilor.

Situația reală a autovehiculului îți este comunicată, împreună cu opțiunile disponibile. Cu altecuvinte, dacă toate sistemele sunt în parametrii normali automat mașina va primi certificatul care atestă acest lucru. În cazul în care una sau mai multe componente necesită reparații, certificatul nu va putea fi înmânat sau reînnoit până la reparație.

Odată ce reparația a fost efectuată, autovehiculul este din nou eligibil pentru certificarea Sigur pe drum. În acest moment șoferul primește noul certificat împreună cu un sticker Sigur pe drum.

Valabilitatea certificării

TEDDE AUTO garantează siguranța autovehiculului tău timp de 6 luni, în condițiile în care nu apar accidente ori alte defecțiuni independente. După această perioadă, certificatul poate fi reînnoit gratuit printr-o simplă vizită la TEDDE AUTO și o nouă verificare.

BONUS: Lipește pe mașină sticker-ul Sigur pe drum, într-o zonă vizibilă și te bucuri de 10% reducere la manoperă oricând apelezi la serviciile TEDDE AUTO. În momentul aplicării reducerii, sticker-ul trebuie să fie deja aplicat pe mașină.

certificat

Beneficiul tău ca proprietar

Calificativul Sigur pe drum oferit de TEDDE AUTO înseamnă în primul rând că nu pui în pericol viața ta și a familiei tale, iar apoi că nu-i expui unui risc nici pe ceilalți participanți la trafic. Mai mult, obții acest beneficiu fără un cost suplimentar, deoarece mașina ta va fi declarată sigură în urma unei verificări riguroase făcute la fiecare vizită în service pentru reparații.

Sticker-ul Sigur pe drum și certificatul care atestă valabilitatea verificării îți vor aminti mereu că te poți bucura de mașina ta fără griji, fie că faci zilnic naveta cu ea sau că ai decis să-ți petreci concediul călătorind. De asemenea, când va fi momentul să schimbi mașina, existența sticker-ul și a certificatului vor face anunțul de vânzare mai atractiv pentru cumpărători.

Beneficiul pentru cumpărător

Dacă mașina care îți face cu ochiul are pe parbriz un sticker Sigur pe drum și un certificat în termen de valabilitate, ai certitudinea că proprietarul a avut grijă să facă toate reparațiile la timp.

Când achiziționezi un autovehicul certificat Sigur pe drum, chiar dacă a expirat termenul de valabilitate ne poți solicita fără niciun cost un istoric de reparații complet, actualizat până la data ultimei vizite la service a vechiului proprietar.

Dacă ai achiziționat un autovehicul certificat Sigur pe drum, a cărui termen de valabilitate a expirat, îți oferim o verificare gratuită în termen de 30 de zile de la data achiziției. Astfel, mașina ta va primi un nou sticker și certificat.

Ai orice întrebare despre calificativul Sigur pe drum?

Sună-ne la 0751 674 752 sau lasă-ne un mesaj folosind formularul de mai jos.


    Mașini sigure de vânzare

    Ai decis să îți vinzi autovehiculul certificat Sigur pe drum?

    Îți punem la dispoziție gratuit această secțiune unde îți poți prezenta oferta de vânzare. Trimite-ne pe office[@]tedde-auto.ro fotografii și o descriere a mașinii, alături de datele de contact și vom publica anunțul în maxim 48 de ore!

    Dacă decizi în schimb să achiziționezi o mașină prezentată în această secțiune, noi îți putem garanta că nu vei avea surprize neplăcute din punct de vedere tehnic.

    ANUNȚURI ACTIVE

    BMW 320, model e90, 2006

    Specificatii: 350.000 km, diesel, motor M47, 1995 cm3, distribuție față, fără filtru particule din fabrică (EURO 4)

    Proprietar: Raul – 0726 448 083

    Detalii menționate: Mașina se prezintă foarte bine din toate punctele de vedere, cu mențiunea că scaunul șoferului are o mică ruptură cauzată în timp de utilizarea mașinii.

    Pentru detalii privind dotările și prețul, vă rugăm contactați proprietarul.

    Marca mașinii, anul de fabricație

    Specificatii: 0000 Km, combustibil, motorizare

    Proprietar: prenume, număr de telefon

    Detalii menționate: Mașina este în stare foarte bună. Poate fi văzută în Timișoara.

    Marca mașinii, anul de fabricație

    Specificatii: 0000 Km, combustibil, motorizare

    Proprietar: prenume, număr de telefon

    Detalii menționate: Mașina este în stare foarte bună. Poate fi văzută în Timișoara.