Încărcare freon ecologic

Încărcare freon ecologic

R1234YF este un gaz refrigerant de ultimă generație folosit în instalațiile de aer condiționat auto, cu rezultate imediate în ce privește răcirea. 

Principalul avantaj al R1234YF, față de clasicul R134a, este combaterea încălzirii globale, motiv pentru care toate modelele de autoturisme de ultimă generație au instalații de climatizare care funcționează pe baza acestui tip de freon auto, cum este denumit popular.

Vrei să afli cu ce tip de agent frigorific funcționează mașina ta?

Sună la 0751 674 752 și îți vom oferi telefonic consultanță gratuită pentru a stabili ce tip de freon e potrivit și motivul pentru care instalația nu mai răcește.

Oferim atât încărcare cu freon auto ecologic R1234YF, cât și cu freon auto R134a.

Cum decurge procesul de încărcare?

În prima fază tehnicianul nostru va determina tipul de freon pe care îl folosește mașina ta, folosind o inspecție vizuală a conectorilor și ulterior un analizor care va certifica dacă gazul rămas în instalație este sau nu contaminat.

Ulterior, se va conecta aparatul de încărcat la instalație și se va determina dacă există pierderi semnificative. Dacă totul este în regulă se face completarea cu R1234YF conform specificațiilor producătorului.

Cât costă și cât durează încărcarea cu freon ecologic R1234YF?

R1234YF este un agent frigorific modern cu proprietăți superioare gazelor precedente. Încărcarea durează aproximativ 45 minute. Costul pentru încărcarea cu freon ecologic R1234YF este de 150 lei / 100 G COMPLETATE**

De ce să apelezi la TEDDE AUTO ?

Suntem un service auto calificat să prestăm acest serviciu. De asemenea, oferim numai gaz original pur.

Atenție! Intervențiile nepotrivite asupra instalației de aer condiționat pot duce la pagube financiare mari și chiar la defectarea iremediabilă a unor componente.

Rulează videoul

Poți face o programare folosind numarul de telefon:

0751 674 752

sau completând formularul online.

        Încarcă o imagine cu talonul mașinii.


  Liniște și încredere

  avem specialiști care pot remedia orice problemă, bazându-se întotdeauna pe criteriul siguranței lucrării efectuate. Astfel, de la noi veți pleca liniștit, cu siguranță și încredere în procedurile efectuate de echipa TEDDE AUTO.

  Transparență și integritate

  tratăm corect și echitabil angajații și clienții, pe care îi considerăm prietenii noștri. Suntem atenți la felul în care calculăm orele de manoperă, iar clienții pot asista la reparație (urmărind procesul chiar din spatiul de asteptare), astfel încât aceștia să poată avea „control” asupra procedurii.

  Calitate

  Recomandăm întotdeauna doar componentele despre care știm, din vasta experiență pe care am acumulat-o, că vor avea o durată de viață mai lungă. Angajații noștri sunt specializați și mereu la curent cu toate noutățile în materie de componente auto.