Despre noi

TEDDE AUTO

Totul Este Despre Dualitate Echilibrată. Rețeta noastră: doi frați ghidați de aceeași pasiune și dragoste pentru mașini, precum și de dorința de a a oferi reparații auto de calitate în mediul rural înființează, în anul 2014, primul service auto din Satchinez, județul Timiș.

Povestea noastră

Ne întoarcem în timp, în anul 2014, în curtea casei familiei Ruscu din Satchinez, județul Timiș. Frații Ruscu, Daniel și Cristi, lucrează cu meticulozitate și dedicare la reparații auto complicate, mai întâi într-un spațiu improvizat din curtea casei lor. După cum se obișnuiește pe la noi, umblă vorba-n târg despre service-ul „din curte”, de unde oamenii pleacă rapid, mulțumiți și cu mașinile reparate exemplar, la prețuri corecte. Ba mai mult, la service-ul din curte vin nu doar locuitorii din Satchinez, ci și persoane din localități învecinate.

Patru ani mai târziu, datorită încrederii crescânde a clienților și extinderii continue a portofoliului, frații Ruscu reușesc să inaugureze prima lor locație la standarde europene. Succesul lor este garantat de calitatea serviciilor pe care le oferă, precum și de atenția și de profesionalismul cu care rezolvă fiecare defecțiune tehnică a mașinilor.

Încă de la început am construit, treptat, ceea ce poate fi numit un nou concept de service auto. Ducem povestea mai departe astăzi, prin ceva mai mult decât un service auto, printr-un complex auto, menit să contribuie la misiunea noastră de la început: aceea ca dumneavoastră să găsiți tot ce aveți nevoie pentru mașina pe care o conduceți într-un singur loc.

Vă oferim, așadar, pe lângă serviciile clasice cu care v-am obișnuit, și servicii de tractare, închirieri auto, precum și asigurări auto, astfel încât dumneavoastră să fiți liniștit în orice moment. Astfel, dacă mașina decide să vă lase la greu într-un loc nepotrivit, ne puteți suna și venim să vă preluăm, iar mai apoi puteți pleca cu o mașină de schimb până când noi ne asigurăm că mașina dumneavoastră primește cel mai bun tratament posibil. Toate aceste servicii sunt disponibile la TEDDE AUTO la prețuri juste.

Viziunea noastră este aceea de a deveni partenerul de încredere al fiecărui șofer care își dorește reparațiie rapide ale mașinii, la standarde înalte de calitate. Ne dorim să fim aleși nu doar pentru prețurile competitive, ci și pentru soluțiile pe care le propunem. Vrem să dezvoltăm relații de lungă durată și ne dorim ca distanța să nu vă împiedice să ne treceți pragul, ci valorile noastre și felul în care realizăm reparațiile să vă ghideze înspre noi ori de câte ori aveți nevoie de un prieten al mașinii dumneavoastră!

Liniște și încredere

avem specialiști care pot remedia orice problemă, bazându-se întotdeauna pe criteriul siguranței lucrării efectuate. Astfel, de la noi veți pleca liniștit, cu siguranță și încredere în procedurile efectuate de echipa TEDDE AUTO.

Transparență și integritate

tratăm corect și echitabil angajații și clienții, pe care îi considerăm prietenii noștri. Suntem atenți la felul în care calculăm orele de manoperă, iar clienții pot asista la reparație (urmărind procesul chiar din spatiul de asteptare), astfel încât aceștia să poată avea „control” asupra procedurii.

Calitate

Recomandăm întotdeauna doar componentele despre care știm, din vasta experiență pe care am acumulat-o, că vor avea o durată de viață mai lungă. Angajații noștri sunt specializați și mereu la curent cu toate noutățile în materie de componente auto.

Astăzi, TEDDE AUTO este un complex auto profesionist, dedicat colaborărilor de lungă durată atât cu clienți persoane fizice, cât și cu clienți persoane juridice. Suntem deschiși și dornici să vă primim cu prietenie într-un cadru din care atât dumneavoastră, cât și mașina pe care o conduceți veți pleca mulțumiți.

Garantăm un tratament corect în ceea ce privește costurile reparațiilor, dedicare și meticulozitate la fiecare reparație pe care o efectuăm, precum și disponibilitate și transparență totală!