Decarbonizare motor

Decarbonizare motor:

Motoarele mașinilor noastre pot obosi după folosiri îndelungate, iar asta se traduce prin reparații la costuri mai ridicate decât cele pe care ar trebui să le plătim dacă suntem atenți la semnalele pe care mașina ni le transmite. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a oferi mașinii tale durabilitate și funcționare îndelungată este menținerea, prin proceduri speciale, a sănătății motorului și componentelor sale. La TEDDE AUTO îți punem la dispoziție serviciul de decarbonizare motor, prin care poți menține sau restabili eficiența mașinii tale.

Beneficii (cu efect imediat):

Prin decarbonizarea motorului previi înfundarea EGR/TURBO/DPF (filtru de particule) sau a catalizatorului, poți reduce consumul de carburant cu până la 30% și vei reduce zgomotul, fluctuațiile și trepidațiile motorului, precum și emisiile de CO2 (ceea ce va facilita ITP-ul).

Durată operațiune

Capacitate între 500 – 1500 = 25 minute

Capacitate între 1500 – 2500 = 35 minute

Capacitate între 2500 – 4500 = 45 minute

Capacitate între  4500 – 9000 = 120 minute

Tariful pentru decarbonizare motor este de 120 lei, indiferent de capacitatea cilindrică.

Grija este cel mai bun lucru pe care i-l poți oferi mașinii tale!

Tariful pentru curatare DPF:

* pana in 2000 cmc = 450 lei
* 2000 – 3000 cmc = 550 lei
* 3000 – 5000 cmc = 650 lei
* autoutilitare – 650 lei

(preturile sunt doar ptr curatare - fara demontaj/montaj)

Știai că?

Poți face o programare pentru decarbonizare motor folosind numarul de telefon:

0751 674 752

sau completând formularul online.

        Încarcă o imagine cu talonul mașinii.


  Liniște și încredere

  avem specialiști care pot remedia orice problemă, bazându-se întotdeauna pe criteriul siguranței lucrării efectuate. Astfel, de la noi veți pleca liniștit, cu siguranță și încredere în procedurile efectuate de echipa TEDDE AUTO.

  Transparență și integritate

  tratăm corect și echitabil angajații și clienții, pe care îi considerăm prietenii noștri. Suntem atenți la felul în care calculăm orele de manoperă, iar clienții pot asista la reparație (urmărind procesul chiar din spatiul de asteptare), astfel încât aceștia să poată avea „control” asupra procedurii.

  Calitate

  Recomandăm întotdeauna doar componentele despre care știm, din vasta experiență pe care am acumulat-o, că vor avea o durată de viață mai lungă. Angajații noștri sunt specializați și mereu la curent cu toate noutățile în materie de componente auto.