Curățarea filtrului de particule DPF

Curățarea filtrului de particule DPF:

Tot mai mulți proprietari de mașini (în speciale cu motoare diesel) aleg, în ultimii ani, să își curețe frecvent filtrele DPF (filtrele de particule), o dată din motive de igienă și siguranță, iar apoi din grijă față de mașina lor. Procedura conform căreia prin turații crescute ale motorului filtrul de particule se curăță de unul singur este, de multe ori, fără rezultat.

Cea mai rapidă și eficientă metodă este, fără doar și poate, curățarea profesională a filtrului prin DPF-clean, aparat care crește rapid temperatura din galeria de evacuare, prin presiune și procedee specifice. În acest fel, particulele nocive sunt eliminate rapid, ceea ce ajută filtrul să funcționeze din nou la capacitate maximă.

Pentru curățarea eficientă a filtrului acesta trebuie demontat de pe autovehicul. La TEDDE AUTO curățăm filtre de particule DPF trimise din toată țara (gata demontate), însă oferim separat și serviciul de demontaj/montaj în cazul în care veniți cu mașina la noi

La Tedde Auto, oferim servicii profesionale de curățare a filtrelor de particule pentru toate tipurile de vehicule, inclusiv autoturisme, autoutilitare, vehicule agricole și camioane. Utilizăm tehnologie avansată pentru a asigura o curățare eficientă și prelungirea duratei de viață a filtrelor de particule. Alege Tedde Auto pentru o performanță îmbunătățită a motorului și o reducere a emisiilor poluante. Contactează-ne acum pentru servicii rapide și de încredere în curățarea filtrelor de particule auto!

 

 

 

De ce sa alegi DPF-clean?

Tehnologia avansată ne permite astăzi să salvăm piese importante ale mașinii prin proceduri specifice de întreținere, iar curățarea filtrelor DPF devine treptat un aspect indispensabil în mai toate atelierele auto și service-urile profesionale.

Tariful pentru curatare DPF:

* pana in 1800 cm3 = 450 lei.                                       * 1800 – 2400 cmc = 550 lei.                                             * 2400 – 3000 cm3 = 600 lei                                         * Peste – 3000 cm3 = 800 lei                                        * Camion – de la 1000 lei

(preturile sunt doar ptr curatare - fara demontaj/montaj)

De cele mai multe ori, în aproximativ 90% din cazuri, se impune schimbarea senzorului de presiune diferențială din cauza acumulării de calamină, care împiedică măsurarea corectă a valorilor.

Recomandăm curățarea filtrului de particule la fiecare 100 de mii km!!!!!!

De reținut:

Tehnologia avansată ne permite astăzi să salvăm piese importante ale mașinii prin proceduri specifice de întreținere, iar curățarea filtrelor DPF devine treptat un aspect indispensabil în mai toate atelierele auto și service-urile profesionale.

Poți face o programare pentru curățarea filtrului de particule DPF folosind numarul de telefon:

0751 674 752

sau completând formularul online.

        Încarcă o imagine cu talonul mașinii.


  Liniște și încredere

  avem specialiști care pot remedia orice problemă, bazându-se întotdeauna pe criteriul siguranței lucrării efectuate. Astfel, de la noi veți pleca liniștit, cu siguranță și încredere în procedurile efectuate de echipa TEDDE AUTO.

  Transparență și integritate

  tratăm corect și echitabil angajații și clienții, pe care îi considerăm prietenii noștri. Suntem atenți la felul în care calculăm orele de manoperă, iar clienții pot asista la reparație (urmărind procesul chiar din spatiul de asteptare), astfel încât aceștia să poată avea „control” asupra procedurii.

  Calitate

  Recomandăm întotdeauna doar componentele despre care știm, din vasta experiență pe care am acumulat-o, că vor avea o durată de viață mai lungă. Angajații noștri sunt specializați și mereu la curent cu toate noutățile în materie de componente auto.