Curățarea filtrului de particule DPF

Curățarea filtrului de particule DPF:

Tot mai mulți proprietari de mașini (în speciale cu motoare diesel) aleg, în ultimii ani, să își curețe frecvent filtrele DPF (filtrele de particule), o dată din motive de igienă și siguranță, iar apoi din grijă față de mașina lor. Procedura conform căreia prin turații crescute ale motorului filtrul de particule se curăță de unul singur este, de multe ori, fără rezultat.

Cea mai rapidă și eficientă metodă este, fără doar și poate, curățarea profesională a filtrului prin DPF-clean, aparat care crește rapid temperatura din galeria de evacuare, prin presiune și procedee specifice. În acest fel, particulele nocive sunt eliminate rapid, ceea ce ajută filtrul să funcționeze din nou la capacitate maximă.

Pentru curățarea eficientă a filtrului acesta trebuie demontat de pe autovehicul. La TEDDE AUTO curățăm filtre de particule DPF trimise din toată țara (gata demontate), însă oferim separat și serviciul de demontaj/montaj în cazul în care veniți cu mașina la noi

De ce sa alegi DPF-clean?

Tehnologia avansată ne permite astăzi să salvăm piese importante ale mașinii prin proceduri specifice de întreținere, iar curățarea filtrelor DPF devine treptat un aspect indispensabil în mai toate atelierele auto și service-urile profesionale.

Tariful pentru curatare DPF:

* pana in 2000 cmc = 450 lei
* 2000 – 3000 cmc = 550 lei
* 3000 – 5000 cmc = 650 lei
* autoutilitare – 650 lei

(preturile sunt doar ptr curatare - fara demontaj/montaj)

Grija este cel mai bun lucru pe care i-l poți oferi mașinii tale!

De reținut:

Tehnologia avansată ne permite astăzi să salvăm piese importante ale mașinii prin proceduri specifice de întreținere, iar curățarea filtrelor DPF devine treptat un aspect indispensabil în mai toate atelierele auto și service-urile profesionale.

Poți face o programare pentru curățarea filtrului de particule DPF folosind numarul de telefon:

0751 674 752

sau completând formularul online.

        Încarcă o imagine cu talonul mașinii.


  Liniște și încredere

  avem specialiști care pot remedia orice problemă, bazându-se întotdeauna pe criteriul siguranței lucrării efectuate. Astfel, de la noi veți pleca liniștit, cu siguranță și încredere în procedurile efectuate de echipa TEDDE AUTO.

  Transparență și integritate

  tratăm corect și echitabil angajații și clienții, pe care îi considerăm prietenii noștri. Suntem atenți la felul în care calculăm orele de manoperă, iar clienții pot asista la reparație (urmărind procesul chiar din spatiul de asteptare), astfel încât aceștia să poată avea „control” asupra procedurii.

  Calitate

  Recomandăm întotdeauna doar componentele despre care știm, din vasta experiență pe care am acumulat-o, că vor avea o durată de viață mai lungă. Angajații noștri sunt specializați și mereu la curent cu toate noutățile în materie de componente auto.