Asigurări persoane fizice și juridice

Asigurări persoane fizice și juridice

La TEDDE AUTO vrem să te știm în siguranță, de aceea venim în sprijinul tău cu cele mai bune oferte de asigurări personale și auto pe care să le poți încheia într-o simplă vizită la noi.

Îți punem la dispoziție atât asigurări pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, după cum urmează:

Cuplează grija asigurărilor cu grija reparațiilor și vei fi mai liniștit! Întreabă la recepție despre asigurări sau sună-ne la 0751 674 752.

Asigurări personale:

Asigurare de viață

O astfel de asigurare este cea mai bună opțiune pentru un viitor sigur, lipsit de incertitudini! Evenimentele neplăcute nu pot fi prevenite, însă putem să fim precauți în privința lor!

Asigurare de locuință

Clădirea și bunurile în care ai investit cu mult drag merită să fie pe mâini sigure. Asigură-ți locuința și beneficiază, astfel, de sprijin în caz de evenimente neașteptate!

 

Asigurare obligatorie PAD

Asigurararea obligatorie de locuință (PAD) acoperă inundații, cutremure, alunecări de teren. Orice proprietar de imobil de locuit are obligația de a încheia o astfel de asigurare.

Asigurare de călătorie

Călătoriile sunt mai plăcute când nu ai griji! Alege o poliță de sănătate care să te protejeze atât în timpul vacanței, cât și înaintea ei!

Asigurare de sănătate

Liniștea zilei de mâine este extrem de importantă. Asigură-te că ai acces la servicii medicale de calitate înaltă, în țară sau în străinătate, prin încheierea unei polițe de sănătate!

Asigurări auto:

Asigurare CASCO

Știm cât de neplăcut este să îți găsești mașina, pe care o îngrijești atât de mult, zgâriată în parcare. Venim în sprijinul tău cu asigurări CASCO menite să îți asigure reparații în caz de incidente neplăcute!

Asigurare RCA

Și dacă n-ar fi obligatorie ți-am recomanda să îți asiguri mașina printr-o asigurare RCA. Alege un RCA cu preț competitiv, corect și transparent!

Asigurări companii:

Asigurare Răspundere Civilă

Dacă ai o funcție esențială, poți alege să închei o asigurare de Răspundere Civilă Profesională. Dacă ai o companie cu activitate de producție, comercializare, alege asigurarea de Răspundere Civilă Generală. Oriunde te-ai situa, nu sta neasigurat!

Asigurare construcții-montaj

Companiile de construcții, arhitecții, diriginții de șantier sau proiectanții pot încheia o asigurare de construcții-montaj, de tip All Risk. Decât să stai pe gânduri, mai bine să fii sigur.

Asigurare de Garanție

Acest tip de asigurare se adresează persoanelor juridice care sunt implicate în licitații publice și pot înlocui scrisoarea de garanție bancară.

Asigurare de Risc Financiar

Ai un client care refuză să își achite datoriile comerciale? Asigură-te că tu nu vei fi pe pierdere, indiferent de situație. Încheie o asigurare care te poate salva în caz de incapacitate de plată a unui client.

Asigurări transporturi și mărfuri:

Asigurare CRM

Este un tip de asigurare destinat transportatorilor de marfă, extrem de recomandat pentru siguranță și buna desfășurare a activității!

Asigurare Cargo

Asigură bunurile cuprinse în circuitul civil intern și internațional (petrol și produse petroliere, materiale de construcții etc.).

Asigurare de stocuri

Așa cum îi sugerează și numele, această asigurare vă protejează stocurile de mărfuri împotriva unor evenimente neașteptate.

Liniște și încredere

avem specialiști care pot remedia orice problemă, bazându-se întotdeauna pe criteriul siguranței lucrării efectuate. Astfel, de la noi veți pleca liniștit, cu siguranță și încredere în procedurile efectuate de echipa TEDDE AUTO.

Transparență și integritate

tratăm corect și echitabil angajații și clienții, pe care îi considerăm prietenii noștri. Suntem atenți la felul în care calculăm orele de manoperă, iar clienții pot asista la reparație (urmărind procesul chiar din spatiul de asteptare), astfel încât aceștia să poată avea „control” asupra procedurii.

Calitate

Recomandăm întotdeauna doar componentele despre care știm, din vasta experiență pe care am acumulat-o, că vor avea o durată de viață mai lungă. Angajații noștri sunt specializați și mereu la curent cu toate noutățile în materie de componente auto.

Astăzi, TEDDE AUTO este un complex auto profesionist, dedicat colaborărilor de lungă durată atât cu clienți persoane fizice, cât și cu clienți persoane juridice. Suntem deschiși și dornici să vă primim cu prietenie într-un cadru din care atât dumneavoastră, cât și mașina pe care o conduceți veți pleca mulțumiți.

Garantăm un tratament corect în ceea ce privește costurile reparațiilor, dedicare și meticulozitate la fiecare reparație pe care o efectuăm, precum și disponibilitate și transparență totală!