Livrare

Livrarea comenzilor TEDDE AUTO

Confirmarea comenzii

Odată plasată o comandă prin apăsarea butonului „Trimite comandă”, vei primi un e-mail automat care atestă înregistrarea comenzii în sistem.

Modificarea sau anularea comenzii

Posibilitatea modificării sau anularii unei comenzi este disponibilă doar prin contactarea serviciului de suport TEDDE AUTO. În cazul în care dorești să modifici sau să anulezi o comandă plasată te rugăm să ne contactezi la salut@tedde-auto.ro sau la unul dintre următoarele numere: 0751 674 752 / 0742 647 593 și să ne comunici numărul de identificare al comenzii.

Colegii noștri de la Suport vor face tot posibilul să îți modifice sau anuleze comanda în cel mai scurt timp.

Modalități de livrare pentru produsele vândute de TEDDE AUTO

Livrare prin curier (standard)

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 299 lei. În cazul în care la comandă se aplică un card cadou (credit), iar valoarea totală rezultată fiind de minimum 299 de lei, transportul gratuit nu se aplică. Mai exact, produsele din comanda respectivă trebuie să fie de cel puțin 299 de lei fără voucher sau credit, astfel încât să beneficieze de transport gratuit.

 

Taxa de livrare se va aplică și va fi vizibilă în coș inclusiv pentru comenzile care conțin și produse aflate în promoție cu transport gratuit.

Ridicare din sediu

Serviciul de ridicare personală de la sediul TEDDE AUTO este marcat în pagina de comandă în secțiunea Modalitate livrare. Livrarea la sediu este gratuită pentru toate comenzile plasate.

Coș cumparături
There are no products in the cart!
Continuă cumparaturile
0