Încărcare climă/AC

Încărcare freon, revizie climă/AC, igienizare aer condiționat auto

La TEDDE AUTO avem o gamă largă de servicii pentru instalația de climatizare auto. Nu lăsa vara să te surprindă nepregătit, ca drumul înspre serviciu sau concediu să fie infernal!

Fiecare încărcare cu freon este însoțită gratuit de serviciul de igienizare a instalației. Tariful pentru completarea/înlocuirea agentului refrigerant la TEDDE AUTO este 250 lei cu TVA inclus (în limita a 600g de freon). Autovehiculele cu mai multe compresoare (microbuze/limuzine) pot necesita cantități mai mari de freon.

Rulează videoul

Poți face o programare folosind numerele de telefon:

0751 674 752 / 0742 647 593

sau completând formularul online.

        Încarcă o imagine cu talonul mașinii.


  Liniște și încredere

  avem specialiști care pot remedia orice problemă, bazându-se întotdeauna pe criteriul siguranței lucrării efectuate. Astfel, de la noi veți pleca liniștit, cu siguranță și încredere în procedurile efectuate de echipa TEDDE AUTO.

  Transparență și integritate

  tratăm corect și echitabil angajații și clienții, pe care îi considerăm prietenii noștri. Suntem atenți la felul în care calculăm orele de manoperă, iar clienții pot asista la reparație (urmărind procesul chiar din spatiul de asteptare), astfel încât aceștia să poată avea „control” asupra procedurii.

  Calitate

  Recomandăm întotdeauna doar componentele despre care știm, din vasta experiență pe care am acumulat-o, că vor avea o durată de viață mai lungă. Angajații noștri sunt specializați și mereu la curent cu toate noutățile în materie de componente auto.

  Coș cumparături
  There are no products in the cart!
  Continuă cumparaturile
  0