Servicii de Vulcanizare

Oferim servicii complete de vulcanizare pentru autoturisme, autoutilitare, camioane și utilaje agricole. Anvelopa poate fi reparată în numeroase cazuri, câtă vreme partea afectată este situată pe banda de rulare a acesteia.

Deși pare un proces simplu, vulcanizarea anvelopelor necesită precizie și materiale profesionale pentru a nu periclita nivelul de siguranță al autoturismului. Apelați întotdeauna la profesioniști cu experiență în domeniu.

Vizitează un service autorizat când apar următoarele semnale de alarmă:
 • Anvelopa este dezumflată (cauzele pot fi multiple: înțeparea anvelopei, pierderea etanșeității valvei, îndoirea sau oxidarea jantei etc.).

Atenție! Nu ignora schimbarea valvelor la fiecare schimb de anvelope. Valvele uzate pot duce la dezumflarea anvelopei.

 • Se aprinde martorul de la senzorii TPMS.

La mașinile noi întâlnim sistemul de monitorizare a presiunii din anvelopă (senzor TPMS). Acesta are rolul de a avertiza conducătorul printr-un martor aprins în bord atunci când presiunea din anvelopă scade sub cea recomandată de producător. Acești senzori montați pe valve uneori se defectează în timp, dar se pot înlocui.

La TEDDE AUTO avem în dotare echipament de ultimă generație pentru citirea și programarea senzorilor TPMS. Am întâlnit dese ori situația în care șoferii au achiziționat senzori din comerț și i-au montat fără să-i fi programat, motiv pentru care aceștia nu au funcționat.

Senzorul TPMS trebuie să indice un ID unic, temperatura și presiunea anvelopei. La TEDDE AUTO găsești specialiști care îți pot înlocui senzorii și îi pot programa astfel încât să fie activi și să afișeze toate datele.

Echilibrarea roților este următorul pas important. Acest proces constă în repartizarea uniformă a masei roții în jurul axei de rotație pentru a elimina vibrațiile. Echilibrarea roților se poate deregla cu trecerea timpului în cazul uzurii neregulate a anvelopei sau a unui impact puternic.

Cum știi că roțile mașinii tale sunt dezechilibrate:
 • Simți vibrații în volan la viteză;
 • Constați o uzură neregulată a anvelopei.

Recomandări de la experții TEDDE AUTO:

Vizitează un service autorizat pentru echilibrarea roților în fiecare an sau la fiecare 15.000 km pentru un confort sporit și un nivel înalt de siguranță.

Verifică o dată pe an sistemului de direcție pentru a preveni uzura prematură a anvelopelor (verificarea suspensiei, direcției și rulmenților).

O dată la 12 luni este indicată reglarea geometriei – dereglarea ei duce la uzura prematură a anvelopelor. Aceasta se realizează prin reglarea aliniamentelor celor patru roți conform datelor furnizate de fabricant.

Strângerea jantei se face obligatoriu cu cheia dinamometrică după datele oferite de producător.

La TEDDE AUTO folosim doar produse profesionale (petece , plumb de echilibrat, valve, soluție de etanșare) și utilaje profesionale pentru echilibrat, dejantat și îndreptat jante. La fiecare schimb de anvelope tehnicienii noștri efectuează o inspecție vizuală a anvelopelor și recomandă după caz refacerea geometriei roților.

Poți face o programare la vulcanizare folosind numarul de telefon:

0751 674 752

sau completând formularul online.

        Încarcă o imagine cu talonul mașinii.


  Liniște și încredere

  avem specialiști care pot remedia orice problemă, bazându-se întotdeauna pe criteriul siguranței lucrării efectuate. Astfel, de la noi veți pleca liniștit, cu siguranță și încredere în procedurile efectuate de echipa TEDDE AUTO.

  Transparență și integritate

  tratăm corect și echitabil angajații și clienții, pe care îi considerăm prietenii noștri. Suntem atenți la felul în care calculăm orele de manoperă, iar clienții pot asista la reparație (urmărind procesul chiar din spatiul de asteptare), astfel încât aceștia să poată avea „control” asupra procedurii.

  Calitate

  Recomandăm întotdeauna doar componentele despre care știm, din vasta experiență pe care am acumulat-o, că vor avea o durată de viață mai lungă. Angajații noștri sunt specializați și mereu la curent cu toate noutățile în materie de componente auto.