Încarcare freon auto? Cel mai cautat serviciu pe timp de vara. De ce TEDDE AUTO?

Încarcare freon auto? Cel mai cautat serviciu pe timp de vara. De ce TEDDE AUTO?

Fiecare șofer a trecut prin momentul acela când apasă/învârte butonul de AC pentru a obține aer rece, dar de fapt sistemul de climatizare nu mai funcționează. Sau și mai rău: transmite tot căldură. Este un semnal clar că ceva se întâmplă în instalația de aer condiționat.

Exista mai multe motive pentru care sistemul AC ar putea să fie defect, însă cea mai întâlnită cauza este existenta unei scurgeri de lichid în sistem.

CE TE FACI CÂND INSTALAȚIA DE CLIMATIZARE NU MAI FUNCȚIONEAZĂ?

Nu alege la întâmplare orice service, ci caută un service auto dotat cu echipament special omologat pentru diagnosticare, depistare a scurgerilor, curățare a sistemului dar și completarea agentului refrigerent necesar (oamenii stiu de încărcare cu freon).

Mai trebuie să știi că toate mașinile (indiferent de marca) se confrunta cu nevoia încărcării cu freon pe durata sezonului cald, la un moment dat.

Proprietarii auto trebuie să reîncarce sistemul de aer condiționat cu freon în mod regulat, cam la trei ani. Restul cazurilor sunt excepții și trebuie rezolvate cu responsabilitate.

Nu pierde din vedere că instalația de aer condiționat este foarte scumpa și nu merita să riști apelând la servicii neprofesioniste.

Ce este freonul? Este un amestec de gaze cu proprietăți de vaporizare la temperaturi foarte scăzute, care dispare uneori din sistemul de climatizare al mașinilor.

Motivele obișnuite pentru defectarea climei din mașină sunt scăderea cantității de freon din instalație sau depunerile de praf și microorganisme pe filtru.

Agentul refrigerent folosit în sistemele automobilelor cu an de fabricație până în jurul anului 1996 este R-12, iar la cele cu an de fabricație mai recent este ori tip R134a, ori R1234yf

CE NE RECOMANDA PE NOI, PE CEI DE LA TEDDE AUTO?

Ne-am pus întrebarea încă de la început, să știi.

  • Poate faptul că iți tratam mașină, că și cum ar fi a noastră!?
  • Sau dotările cu echipament profesionist de ultima generație!?
  • Sau Mecanicii cu experiență de peste 30 de ani în domeniu!?
  • Sau Specializare mecanica continua la care este supusa întreagă noastră echipa de doctori de mașini!?
  • Sau confortul la preț accesibil!?
  • Sau poate ofertele unice și concursurile/tombolele organizate periodic pentru prietenii TEDDE AUTO?

…acum ai putea spune că aceste argumente nu reprezintă o garanție, fiindcă nu ne cunoști încă.

De aceea, atunci când noi iți reparam mașină, chiar poți sta să privești tot procesul, din spațiul de așteptare.
Vei fi servit cu o cafea din partea casei, cu multă amabilitate, și vei avea la îndemăna multiple alte activități care fac timpul să zboare!

Din experiență iți povestim că nu vă fi prea aglomerat, pentru că cei mai mulți dintre clienții noștri își continua planurile personale după ce își predau mașină echipei noastre.

Bineînțeles, se primește mașina la schimb pe toată durata reparației, dacă procesul durează!

Să tii cont că Garanția TEDDE AUTO chiar exista: timp de 12 luni pentru reparațiile din service, iar în cazul pieselor auto depinde de perioada de garanție stabilita de diferiții producători.

Admintde

Dorești să fii la curent cu toate promoțiile TEDDE AUTO?

Abonează-te la newsletter și SMS Alert și fii primul care beneficiază de ele!