La fotbal și la mașini ne pricepem cu toții!

La fotbal și la mașini ne pricepem cu toții!

Domeniul auto…hmmm. Controversat subiect, deoarece se află pe buzele fiecărui om, tot atâtea zile câte are anul.

● Esti posesor auto? Atunci cu siguranță ai avut, ai, sau vei avea parte de provocări.
● Nu ești posesor auto? În acest caz, sigur ai fost, ești, sau vei fi pasager în cel puțin un mijloc de transport.

Oricum ar fi un om, el aparține uneia dintre categoriile următoare:
1. Nu știe nimic despre mașini și susține ideea asta de câte ori are ocazia
2. Știe câte ceva, dar nu totul (din auzite, experiențe personale, noțiuni obligatorii, etc)
3. Știe totul despre mașini (sau așa vrea să creadă)

►Tu din ce categorie faci parte?

Oricât de pasionat ai fi, trebuie să iți asumi că mașina are nevoie de atenție sporită, și mai ales necesită tratată cu seriozitate, deoarece de cele mai multe ori depind de ea vieți omenești.

În continuare vom vorbi despre cele 3 categorii de oameni, enumerate mai sus:

1. Multe persoane chiar dacă dețin mașini, ele știu doar să le conducă. Și cam atât! Acest aspect n-ar fi niciun impediment dacă mașinile nu s-ar mai defecta. Totuși, unii dintre acești oameni au alături alte persoane cunoscătoare, în caz de nevoie – alții nu au pe nimeni!

Dacă faci parte din această categorie, cu siguranță ar fi bine să ai pe aproape un service auto de încredere. Chiar de un mecanic doar al tău, de ce nu? Întotdeauna există riscul unei urgențe create de mașina ta, și nu este plăcut să te prindă nici singur/ă, nici nepregatit/ă.

 

Așa cum ai un medic de familie, la care te raportezi împreună cu familia, ori de câte ori este cazul unei îmbolnăviri, tot la fel, mașinile au nevoie de medicul lor.

Dacă reușești să asociezi ideea de mai sus, atunci vei înțelege că atunci când te îmbolnăvești, chiar dacă nu te pricepi la medicină și nici nu te pasionează, tot nu te lași pe mâna oricărui amator într-ale medicinei.
Dacă e urgență, te duci direct la un spital, iar dacă simptomele îți permit să cauți din timp la cine vei apela, deja începi și ceri recomandări, în stânga și în dreapta.

Corect?

 

Exact același este principiul și când vorbim despre mașini. Sănătatea îndelungată a mașinii și “tratamentul” corect depind de 2 factori esențiali: constatarea și calitatea executării reparației (aici vorbim și de calitatea “organelor de schimb”, adică a pieselor auto ce se înlocuiesc).

Dar… despre cum să iți alegi un mecanic de încredere și la ce să fii atent vom vorbi într-un alt articol.

2. Categoria a doua, dintre cele 3, cuprinde oamenii aceia care știu câte ceva despre mașini, dar consideră că nu suficient cât să se lipsească de un mecanic cu experiență, într-un service auto.

Este atât de important să ai o bază formată pentru orice domeniu din viața ta. În primul rând, pentru că atunci când ai o problemă și apelezi la specialiști știi exact ce să ceri. În al doilea rând, pentru că atunci când specialistul are o problemă și și-o comunică, tu ești cu siguranță un om care înțelege.

Fii convins că un profesionist te va recunoaște de departe dacă prezinți respect pentru domeniul lui și pentru meseria sa.

 

Pentru clienții ca tine, proprietarilor de service-uri auto le mai ramâne să fie atenți doar la confortul oferit, alături de cât mai multe beneficii. De ce? Pentru că tu deja îți asumi ce înseamnă să ai o mașină, și câte responsabilități atrage acest fapt după sine.

Și fiindcă oamenii echilibrați merită tot ce este mai bun, atunci să cauți acel SERVICE AUTO care te respectă!

Tot pentru aceia ca și tine se vor mai scrie articole interesante, cât de curând!

3. Iată-ne ajunși într-o categorie interesantă!

Dacă ești atât de norocos încât să cunoști absolut toate tainele mașinilor, atunci te vrem în echipa noastră!

Dar… este o glumă! Știi de ce? Pentru că ceea ce ai întâlnit până acum printre experiențele tale, (pasionat fiind de mașini sau chiar în calitate de mecanic auto) – deci, orice știi până azi, te ajută doar până într-un punct.

Deși avem deja mecanici cu experiență de peste 30 de ani, există totuși o problemă!

Evoluția continuă și tot mai rapidă din industria auto presupune mai mult decât vechime în muncă, atunci când vrei să te numești meseriaș !

Noile modele de mașini înseamnă noi provocări, fapt care te obligă la specializare continuă, și cel mai important – trebuie să ai contact direct cu aceste provocări, cât mai des!

Un alt aspect este legat de sculele profesionale și echipamentele care ușurează munca în atelierul auto.

Acestea Nu sunt tocmai accesibile: nici ca preț, nici ca utilizare.

Prin urmare, atâta vreme cât nu stăpânești în totalitate cele detaliate mai sus, încearcă să accepți că nu le știi pe toate.

Vestea bună este că ai toate șansele să devii profesionist dacă te vei integra într-un service auto bine organizat.

Da! Un service auto autorizat și foarte bine pus la punct este recomandat de cele mai multe ori.

Aici este locul unde echipa angajată este preocupată doar de domeniul auto și are acces la cele mai noi informații legate de tot ce înseamnă industria auto. În plus, ai șansa de a lucra direct cu mașinile despre care înveți atâtea lucruri teoretice.

Parcurile auto din Romania se înnoiesc vizibil, mai ales atunci când enumeri mașinile din curtea unui service auto foarte apreciat.

Să nu uităm că un service auto este condus de către o persoană însărcinată să verifice și să supravegheze absolut tot ceea ce intră sau pleacă.

Deci, există o garanție a lucrărilor efectuate în acel atelier, spre deosebire de lucrările efectuate pe cont propriu în spațiile neautorizate.

Și… până la urmă, siguranța clienților este cea mai importantă.

E bine să știi că TEDDE AUTO este locul unde în toți cei 5 ani de activitate au fost primiți clienți din toate cele 3 categorii descrise mai sus.

Un lucru este sigur: cu un personal adecvat, care știe să se adapteze și să trateze cu respect fiecare caz, clienții au doar de câștigat.

Hai să ne cunoaștem! Suntem aici … [AICI] … pentru tine!

p.s. Recunoaște din ce categorie faci parte, printr-un comentariu la această postare!

Până data viitoare, 

Îți dorim drumuri ușoare!

Echipa TEDDE AUTO

Admintde

Dorești să fii la curent cu toate promoțiile TEDDE AUTO?

Abonează-te la newsletter și SMS Alert și fii primul care beneficiază de ele!