Primul articol, mai mult pentru masina ta!

Primul articol, mai mult pentru masina ta!

“Mi s-a stricat mașina și vreau s-o repar (nu eu, ci mecanicul meu) ! – Aaa, cineva să mă ajute să transport mașina defectă până la un service auto!”

“Vreau o mașină nouă, dar mai întâi trebuie să fiu sincer cu mine și să stabilesc la ce îmi va folosi această mașină: ce așteptări am de la ea, de ce buget dispun și mai ales, ce părere are mecanicul meu despre ea.”

“Am avut un accident cu mașina! Ce mă fac?”

“Plec la drum lung cu mașina, dar mai întâi am nevoie de un service auto și de un mecanic bun pentru a-i face o verificare preventivă. Bineînțeles, service-ul să fie cât mai aproape de locuința mea, sau cât mai în drumul meu.

“Sunt în țară și am nevoie să închiriez pentru câteva zile o mașină”

“Caut să transport una-alta și nu știu de unde pot închiria un microbuz pentru asta.”

“Trebuie să transport o altă mașină, dar caut un șlep/platformă auto”.

“Cât timp mașina mea e la reparat aș vrea o mașină la schimb, pentru a-mi continua responsabilitățile jobului.”

“Am nevoie de asigurare RCA/CASCO, Rovigneta, combustibil, unghi de fugă, verificarea presiunii din roți, piese auto de schimbat, trusa medicală, triunghiul reflectorizant, și câte și mai câte cere o mașină când o ai…”

Dacă te afli în oricare dintre situațiile de mai sus, sau chiar ți se par familiare, atunci, în numele echipei, îți spun BINE AI VENIT în comunitatea TEDDE AUTO.

 

Șiiii… încă o dată îți spunem: BINE AI VENIT!

Dacă citești aceste rânduri este clar că:

– ori ești pasionat de domeniul auto (așa ca noi)

– ori ești obligat să înțelegi ce înseamnă să stăpânești / conduci/ întreții o mașină.

O altă variantă ar fi aceea că ești prietenul nostru deja.

Oricum ar fi, noi îți mulțumim că ești prezent în casa noastră virtuală.

 

Si…
Vestea bună este că noi suntem MAI MULT PENTRU MAȘINA TA, adică preluăm problema mașinii tale și o transformăm în soluție.

De fapt, suntem la dispoziția ta când ai probleme cu mașina, în cel mai prietenos mod.

Îți dăruim din experiența noastră în domeniul auto, și la rândul nostru vrem din experiența ta!

Da. Pentru tine vom încerca să traducem defectele mașinii tale pe înțelesul tău. De asemenea, când ai nevoie de sfatul mecanicului avizat, aici este locul unde vei putea găsi răspunsuri legate de tot ce înseamnă mașina ta.

Vom încerca să fim cât de utili posibil. Așadar, articolele vor fi cât mai simple.

Știm că domeniul auto nu este pe placul tuturor, dar este indispensabil.
Indiferent de profesia ta sau de statutul social care te reprezintă, avem în comun ceva: nevoia de transport, și – implicit, necesitatea de a întreține mijloacele cu ajutorul cărora ne transportăm.

Mașina (autoturismul) este cuvântul cel mai comun de pe buzele tuturor oamenilor (șoferi, sau nu) .

Cum spuneam, comunitatea TEDDE AUTO a luat naștere și datorită ție, celui care de acum vei știi mai multe despre mașina ta!

Acesta este primul articol de pe blogul TEDDE AUTO, iar scopul nostru e să transformăm subiectul mașinilor (al problemelor legate de mașini) într-un subiect prietenos, accesibil tuturor.

Și, cel mai important, acest blog – instrument trebuie să fie UTIL pentru tine, prietenul nostru virtual, posesor de mașină… SAU soțul/ soția, prietenul/prietena, sora/fratele, vecinul/vecina, colegul/colega, vreunui posesor auto !

Dacă ai ajuns cu rândurile până aici, atunci te mai rog un singur lucru:

Scrie-ne în comentariu, una sau mai multe probleme întâmpinate de mașina ta, despre care ai vrea sa îți explicăm. Orice sugestie de-a ta ne aduce mai aproape de tine.
Bonus (pentru noi) ai putea să ne dai idei care să completeze lista din începutul articolului. (răspunsul la întrebarea: când și pentru ce ai mai apela la un service auto?)

Dacă și tu vrei un mediu mai prietenos pentru mașina ta, abonează-te și vei primi notificări pe mail când vom posta articol nou!

Admintde

Dorești să fii la curent cu toate promoțiile TEDDE AUTO?

Abonează-te la newsletter și SMS Alert și fii primul care beneficiază de ele!