16 Ianuarie 2022 – Mai mult pentru mașina ta … de 8 ani!

16 Ianuarie 2022 – Mai mult pentru mașina ta … de 8 ani!

Sau 8 ani și zeci de mii de mașini reparate.

Dar, ce mai contează cum o dăm?

Hai să vezi TOP 8 realizări în toți anii ăștia, pentru care echipa TEDDE AUTO vă multumeește!

( atenție! Ordinea e aleatorie, iar topul nu e complet)

1. Am început în curtea casei, dar ne-am extins apoi “la drumul mare”

În 2014 a fost mai mult un test de piață. Dacă vine lume la vulcanizare gratuit, atunci musai să gândim un business în direcția asta, gândeau cei doi frați conduși de aceeași pasiune pentru domeniul auto.

Apoi s-a umplut curtea, și mai apoi strada și uite așa în 2018 a fost necesară regândirea unui service auto serios, cu loc mai mare de parcare, pe o stradă principală, ușor accesibilă pentru clienți. Pentru început, tot la cei doi frați acasă, în localitatea Satchinez – Timiș (doar că pe stradă Daliei, nr. 27)

Azi, în 2022, nici actuala locație nu este suficientă, astfel încât până la finele anului, urmează dublarea suprafeței pe care se întinde service-ul auto, și de ce nu, deschiderea unui punct de lucru în Timișoara.  Revenim cu detalii în curând.

2. De la 2 frați și un mecanic angajat, astăzi am ajuns să nu mai știm care Ionuț sau care Alex sau care Dani este chemat prin stație să bage mașina pe elevator.

Nu-i rău, pentru un domeniu în care se spune că nu mai sunt oameni dornici să muncească.

Iar partea cea mai interesantă e că avem pe listă viitori colegi, care abia așteaptă să avem locuri de muncă disponibile.

De fapt, mecanica se învață. Totul se învață, doar să îți placă și să fii responsabil.

Reparațiile sau întreținerea mașinilor nu sunt munci ușoare.

Dar satisfacția că poți contribui la bunul mers al societății, la propriu? Credem că asta e misiunea unui mecanic auto dedicat. Și cu siguranță, mulți ne roagă de sănătate după ce mașina e reparată.

Așadar la TEDDE AUTO se îmbină perfect vechimea mecanicilor cu experiență de peste 30 de ani cu energia tinerilor la început de drum, dar îndemânatici.

Șocant este că avem și colegi tineri în echipa, dar care parcă au zeci de ani în spate de experiență. Mai ales în reparațiile motoarelor. Cum au reușit, nu se știe. Promitem că în viitorul apropiat vor acorda interviuri despre performanță lor.

3. Trecerea în online dinainte de a fi obligați din toate părțile

Da. Prin 2016 nu era încă un trend oficial în România, să ai rețelele de Social Media configurate în scop de business, dacă făceai un business. Și mai ales să fii zilnic activ online.

Cu toate astea, chiar dacă eram la Satchinez, lângă Timișoara, având un simplu atelier auto, noi am simțit nevoia să începem să comunicăm cu voi și pe internet.

Și uite așa ați început și voi să comunicați cu noi, vizitandu-ne și fizic, în număr tot mai mare și chiar din alte orașe și județe.  Iar Bucureșți, Cluj, Satu Mare, Sibiu, Hunedoara, Suceava, Miercurea CIuc, sunt doar câteva exemple.

Va mulțumim infinit pentru asta.

AAA, și tot cu ajutorul online-ului am putut crea multe campanii și concursuri care s-au lăsat cu premii în toată România. Video-urile și mesajele TEDDE AUTO au depășit granița județului Timiș.

4. Nu am fost TEDDE AUTO de la început. În 2021 ne-am schimbat numele și am devenit marca înregistrată în România!

Dar asta e altă poveste. Cu final fericit, ce-i drept.  Cu altă ocazie o vom detalia și împărtăși cu toți cei care se întreabă cum și de ce ajunge o firmă să facă rebranding.

Oricum, dacă va gândiți să deschideți o afacere, să aveți grijă de la început de numele ales. Mare atenție că acela să nu fie marcă înregistrată. Și mai ales, înregistrați-vă propria marcă.

5. Ne-am transformat într-un Complex Auto!

Am introdus câteva servicii noi la paleta celor existente, servicii pe care încă nu le efectuează multe service-uri auto de pe piață competițională. Cum ar fi schimbarea uleiului din cutiile automate, serviciul de decarbonizare motoare sau curățarea filtrelor de particule (DPF). 

Chiar! Primim prin curier zilnic filtre la curățat, din toată România.

Tot la noi puteți încheia RCA-uri, asigurări CASCO, de călătorie, de locuințe și orice tip de asigurare necesar vouă.

Tinichigeria și vopsitoria sunt servicii care de asemenea au fost foarte apreciate de comunitatea noastră și mereu full. Din acest motiv programările se fac cu mult timp înainte.

Să șțiți că deja colaborăm cu electroniști competenți, alături de care am și rezolvat destule provocări care ne-au dat dureri de cap, atât nouă cât și clienților. Important e că le-am dat de cap, nu-i așa?

Dacă vreți să consultați lista completă a serviciilor prestate de noi: https://tedde-auto.ro/

6. Am dezvoltat și un magazin online - TEDDE SHOP

Era imposibil să nu se ajungă aici în epoca digitalizarii ce a început odată cu pandemia din 2020. Magazinul online e metoda prin care putem duce experiența TEDDE în toate gospodăriile din România, direct prin curier. Deși lansat recent TEDDE SHOP, în 2021, ne bucurăm că deja am avut și concursuri unde s-a lăsat cu premii în bani pentru clienții nostri norocoși! Promitem să continuăm, dacă promiteți să continuați să fiți parte din comunitatea TEDDE AUTO.

7. Profitul firmei a fost reinvestit inteligent. Am fost chibzuiți în gestionarea resurselor!

De ce e important acest aspect?

Simplu!

Angajații noștri știu că vor avea loc de muncă asigurat pe termen lung și vor fi lipsiți de grija instabilităților de pe piața economică și financiară.

Clienții noștri știu că suntem un service auto cu stabilitate, astfel încât se pot baza pe serviciile noastre în condiții din ce în ce mai bune și mai accesibile.

Nefiind constrânși de împrumuturi și datorii, focusul echipei noastre este strict pe îmbunătățirea și inovația continuă, Mai mult pentru fiecare mașină!

Atenție! Nu a fost simplu să ajungem aici. A fost extrem de greu. Și greul abia acum urmează. Dar cum spuneam mai sus, măcar contribuim la bunul mers al societății!

8. Firme și personalități cu pretenții ne-au devenit clienți.

E adevărat că nu ne-am etalat cu fiecare persoană care ne-a lăsat mașina pe mână.

Au fost mulți clienți pretențioși, persoane publice sau firme importante care au călcat pragul TEDDE AUTO.

Ce ne mulțumește de fapt e că au și rămas  clienții casei.

Tocmai pentru a vă mulțumiprin servicii cât mai rapide, calitative și accesibile totodată, am luat decizia de extindere ca spațiu și forță de muncă.

Va înțelegem nevoile mai mult decât oricine și ne asumăm munca mai mult decât vă așteptați!

Și nu uita!

Garanția pe care ți-o oferim de câte ori pleci din service  certifică dorința noastră de a fi cu adevărat Mai mult pentru mașina ta!

Admintde

Dorești să fii la curent cu toate promoțiile TEDDE AUTO?

Abonează-te la newsletter și SMS Alert și fii primul care beneficiază de ele!