TEDDE AUTO a primit în familia sa un alt brand de familie – Auto CBN

TEDDE AUTO a primit în familia sa un alt brand de familie – Auto CBN

Povestea Auto CBN.

Salonul Auto CBN s-a născut din dorința antreprenorului timișorean, Bogdan Chifa, care transformă mașinile clienților într-un mod inedit. Business-ul este unul dintre cele mai mari saloane de cosmetică auto din țară care, pe lângă detailing și-a extins aria de expertiză și către alte arii care vizează transformarea mașinilor, cum ar fi colantarea, montarea de folii pe geamuri, sau montarea de sisteme de protecție pentru parbriz și faruri.

Ce îi recomandă pe colaboratorii noștri?

  • Peste 10 ani de experiență și expertiză în domeniu!
  • Parteneri premium oficiali: Mercedes-Benz, Auto Schunn, Mazda, Ford, Jaguar și Range Rover.
  • Singurul centru autorizat RAR/TUV Global Windows Film pt folii geamuri cu inserție nano ceramică.
  • Acreditați internațional #Gtechniq cu soluții profesionale de top.
  • Cel mai complex și experimentat centru de detailing, înfoliere, protecție și întreținere auto.

Ce ne aseamănă ca valori?

  • Pasiunea pentru mașini

În copilărie, frații Ruscu visau să își construiască propria mașină, în timp ce Bogdan Chifa urmărea la TV transformările incredibile ale unor mașini care nu prea păreau că mai pot fi recuperate și visa ca și el să facă magie să le transforme.

  • Nevoia de formare continua

Numitorul comun care ne-a asociat din prima clipă este deschiderea spre educare și îmbunătățire continuă pe toate planurile din business.

  • Sentimentul de familiaritate.

E interesant faptul că și TEDDE AUTO, dar și AUTO CBN, au început ca un business de familie, chiar din curțile caselor.  Astăzi, familia fiecăruia s-a dezvoltat și cu oameni din exterior, iar astfel se explică  această conexiune între “familiile” noastre.  Deja avem numeroși clienți comuni.

  • Ideea de echipă.

Nu degeaba crezul AUTO CBN sună așa: ,,Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul.” Și TEDDE AUTO este mai  mult pentru fiecare om din echipă.

  • Cui se adresează Auto CBN?

Spre deosebire de TEDDE AUTO, care este un service auto la standarde europene adresat în mare parte parcurilor auto second hand (un fel de reprezentanță a mașinilor care nu mai sunt noi), salonul Auto CBN prin serviciile premium de detailing auto prestate se adresează clasei premium.

În ultimii ani, partenerii noștri au început să fie frecventați și de șoferii cu mașini din clasa de mijloc, deoarece educația în masă a accelerat acest proces.

 

Cum îi găsești?

https://www.autocbn.ro/

sau

Adresa: Strada Căprioarei 11, Ghiroda, 307200

Tel. 0751.201.507

Mail: office@autocbn.ro

Program de lucru:

Luni – Vineri 08:00-17:00

Admintde

Dorești să fii la curent cu toate promoțiile TEDDE AUTO?

Abonează-te la newsletter și SMS Alert și fii primul care beneficiază de ele!