Drumul către super mașini începe la TEDDE AUTO!

Drumul către super mașini începe la TEDDE AUTO!

Doru este clientul nostru fidel, cu care ne întâlnim des la TEDDE AUTO. Deține o mașină clasică de care este super atașat și pe care în spirit de glumă o alintă încă de la început „coteț”. Desigur, trecerea anilor și-a spus cuvântul asupra mașinii, dar asta nu l-a determinat pe Doru să-și dorească una nouă. Pasionat și talentat în același timp în ceea ce privește transformarea pielii naturale în adevărate opere de artă, a decis că este momentul să-i aducă mașinii o serie de îmbunătățiri. Deși cosmetizarea Golf-ului are cel mai mare impact vizual, Doru nu s-a limitat doar la interior și elementele de caroserie, ci a revitalizat complet mașina germană. Prin urmare, tot procesul a început la TEDDE, unde a avut nevoie de intervenția mecanicilor noștri pricepuți în reparații complexe.  

Transformările prin care a trecut mașina lui Doru

În primă fază, specialiștii noștri încep prin a trece în revistă nevoile mașinii și a alege soluții personalizate pentru atingerea obiectivelor fiecărui client care ne trece pragul. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Doru. Apoi, am trecut la fapte. Mașina a fost vopsită integral, s-au pus aripi noi pe față, s-a schimbat distribuția cu una nouă și la fel s-a întâmplat și cu vechea baterie, care dădea rateuri „când îți era lumea mai dragă”. I-am recondiționat jantele originale (din aliaj Borbet). Mai apoi, am schimbat cauciucurile, adaptându-le la noul sezon. Schimbarea anvelopelor este esențială pentru a nu pune în pericol siguranța șoferului, a pasagerilor și a celorlalți participanți la trafic.

Odată ce am rezolvat cu aspectele de bază, am trecut la schimbarea consumabilelor. Am schimbat uleiul de motor, uleiul de cutie, filtrul de ulei, filtrul de aer, filtrul carburant, antigelul, lichidul de frână și lichidul servo. Am curățat galeria de admisie și rezervorul și am înlocuit injectoarele cu unele noi de la Bosch.

Schimbările nu s-au oprit aici. Mașina lui Doru are acum discuri și plăcuțe de frână noi, rulmenți și amortizoare noi pe spate, bulb nou pentru mersul înapoi. Tot noi sunt și contactul de pornire, pompa servo, parbrizul și oglinzile. Am ales unele cu încălzire care să prevină aburirea lor li să ofere un plus de siguranță în drumurile lungi pe care știm că le va face. Geamurile electrice au macarale noi și la fel sunt și ștergătoarele. S-a pus filtru epurator carter nou, gril nou pentru bara din față a mașinii și cheder nou la portbagaj.

Desigur și interiorul a avut nevoie de îmbunătățiri pentru a primi un aer mai fresh și mai modern, potrivit personalității clientului nostru. El și-a retapițat scaunele, bancheta, fețele de uși și plafonul. De asemenea, a vopsit elementele din plastic din habitaclu și a tapițat bordul. Apoi s-a trecut la îmbrăcarea volanului, a schimbătorului și a frânei de mână. A fost montată și o cotieră nouă, îmbrăcată în piele, care a dat o notă de eleganță suplimentară. Parasolarele au fost înlocuite și îmbrăcate în vinilin negru.

Nu a uitat nici portbagajul, la fel de important ca și restul mașinii. Doru a înlocuit capitonajul, a montat un ornament pentru portbagajul interior și a înlocuit mocheta și polița.

Procesul de schimbare a continuat cu plăcuțe și suporturi noi de numere, o curea ventilatoare nouă, covorașe din cauciuc și înlocuirea burdufului la planetara dreaptă. Am înlocuit vasul de expansiune și radiatorul și la fel am procedat cu caloriferul, paravaturile și toate becurile. Este deosebit de important ca atunci când gradul de iluminare a unui far scade, să se înlocuiască ambele nu doar cel cu probleme, pentru a maximiza capacitatea acestora. Schimbarea unui singur far va duce la dezechilibre în ceea ce privește iluminarea, fapt ce crește pericolul din trafic fiindcă posibilele obstacole vor fi observate cu întârziere.

Mecanicii noștri au descoperit că mașina lui Doru are nevoie și de rulmenți noi pe spate, bucșe noi pe față, releu de bujii și un nou kit de ambreiaj. Am măsurat compresia și am înlocuit cutia de viteze și suporții de motor. Proiectul nostru de a transforma vechea mașină a lui Doru s-a încheiat cu o pompă de apă nouă și un alternator nou.

La final, Doru ne-a menționat cu mândrie că mașina lui s-a transformat din „coteț” în „super-coteț”!

 

Cum arată totul în imagini?

Și pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, lăsăm câteva poze care reflectă munca și profesionalismul mecanicilor noștri, respectiv imaginația și creativitatea clientului nostru. Noi spunem că rezultatele sunt WOW, însă nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, ci să vedeți asta în imagini. La TEDDE ne plac provocările și nu spunem „nu” niciunui proiect. Oricât de ambițios ar părea la început, știm sigur că talentul colegilor noștri va reuși să îndeplinească visele clienților noștri și să îi ducă în siguranță la destinație.

Admintde

Dorești să fii la curent cu toate promoțiile TEDDE AUTO?

Abonează-te la newsletter și SMS Alert și fii primul care beneficiază de ele!