Mecanicii Viitorului – un proiect cu și despre oamenii pricepuți

Mecanicii Viitorului – un proiect cu și despre oamenii pricepuți

TEDDE AUTO s-a născut ca un service auto, însă de la bun început am fost mai mult decât atât. Dincolo de cifre, de clienți, de mașinile reparate sau de unelte, am vrut întotdeauna să stabilim o legătură cu cei care ne-au trecut pragul și să creăm o comunitate. Feedback-ul pe care l-am primit a fost unul pozitiv, care ne-a confirmat că aceste eforturi nu au rămas neremarcate și sunt apreciate de toată lumea. Însă atunci când ești într-o locație fizică, oricât de popular ai fi, e greu să ajungi la toți oamenii la care ți-ai dori. De aici și ideea de a ne extinde în online.

Ce este proiectul Mecanicii Viitorului?

Mediul virtual ne permite să ajungem la toți șoferii pasionați, instantaneu și să le putem pune la dispoziție produsele noastre prin intermediul magazinului online. Însă cum spuneam, pentru noi contează și alte aspecte, în afara vânzărilor. Vrem să ne educăm publicul, vrem să dezbatem problemele cu care se confruntă și vrem ca experții noștri în mecanică auto să le furnizeze informații relevante din domeniul care ne pasionează pe toți.

Așa a apărut, în urmă cu câteva luni, proiectul Mecanicii Viitorului, cel mai nou proiect TEDDE AUTO, care vrea să reunească oameni cu pasiuni comune, astfel încât să avem cu toții de câștigat. Publicăm frecvent conținut din aria mecanicii auto, de la răspunsuri la întrebări frecvente, la situații din trafic cu care ne confruntăm și noi și care ar fi mai simplu de gestionat, dacă am avea informații de la specialiști.

Cui se adresează Mecanicii Viitorului?

Întreg proiectul, precum și informațiile publicate, se adresează oricui este pasionat de mașini și de mecanica auto. Am gândit conceptul în jurul a trei mari categorii de public:

  • Șoferii amatori
  • Șoferii pasionați
  • Mecanicii profesioniști

Șoferii amatori sunt practic toate persoanele care posedă un permis de conducere și care șofează, mai mult sau mai puțin. Fie că o fac din plăcere, de nevoie sau din ambele motive, au nevoie de informații care să îi ajute să se descurce în trafic și să identifice din timp eventualele probleme pentru a economisi timp, bani, dar și a se simți mai confortabil. Cum recunoști o pană din mers? De ce vibrează volanul? Când trebuie să ajung urgent la un service auto? Sunt întrebări la care mulți nu știu răspunsul, fie pentru că n-au avut pe cine să întrebe, fie că nu sunt suficient de interesați. Cu toții însă avem nevoie să știm aceste lucruri, pentru că sunt chestiuni de care într-o mare măsură depinde siguranța noastră la volan, a pasagerilor, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Șoferii pasionați sunt cu un pas înaintea primilor menționați pentru că pe ei îi diferențiază pasiunea pentru domeniul mecanicii auto. Mulți au dezvoltat-o încă din copilărie, alții și-au descoperit-o pe parcursul timpului, însă mașinile le ocupă mare parte din timpul liber. Pentru unii poate, ar putea să devină o meserie în viitor. Cert este că această categorie de public își dedică mult timp în căutarea informațiilor care să îi ajute să devină și mai buni și să știe și mai multe. Și pentru că Internetul abundă în informații și e atât de ușor să le accesezi pe cele incorecte, Mecanicii Viitorului își propune să devină o sursă credibilă din care aceștia se pot informa corect. Funcționarea motorului, tipurile de rulmenți, lichidul de frână sau alegerea uleiului sunt doar câteva dintre aspectele dezbătute.

Într-un final, am ajuns și la categoria de mecanici profesioniști, persoane pentru care pasiunea a devenit o meserie din care își câștigă existența. La rândul lor, aceștia au nevoie de informații actualizate despre mecanica auto pe care să le poată transmite mai departe clienților lor și pe care să le pună în aplicare în service-urile în care lucrează. De aceea, pentru ei, încercăm să răspundem la întrebări specializate, de nișă, luând cazuri concrete cu care ne-am confruntat și noi în service. Astfel de informații nu pot fi găsite pe Internet pentru că e nevoie de persoane care să aibă și experiența practică înainte de a răspunde la provocările date. Cum se reglează presiunea de pompare la turbocompresoarele cu geometrie variabilă? Este posibilă funcționarea motorului în cazul unei avarii la regulatorul pompei de înaltă presiune? Sunt doar câteva dintre întrebările care își găsesc răspunsul pe Mecanicii Viitorului.

Cum ne găsești?

Sfaturi, recomandări, informații auto, toate se găsesc în proiectul nostru, pe care îl găsiți pe pagina de Instagram cu același nume. Săptămânal venim cu noutăți din domeniu, indiferent că ești un șofer amator care conduce doar în oraș, că ai dezvoltat o pasiune pentru mecanica auto și vrei să afli mai multe sau că lucrezi deja ca mecanic profesionist. Nu spunem că vei știi să îți repari mașina singur data viitoare, însă cu siguranță va fi un plus care te va salva din multe situații neplăcute în trafic. Și măcar vei știi când să apelezi la profesioniști. Te așteptăm în comunitatea noastră!

Admintde

Dorești să fii la curent cu toate promoțiile TEDDE AUTO?

Abonează-te la newsletter și SMS Alert și fii primul care beneficiază de ele!